Elegra logo

Elegra d.o.o., Bul. Mihaila Pupina 10E/414, 11070 Novi Beograd, tel. +381 11 3110543, fax. +381 11 3116710, e-mail. elegra(at)sbb.rs

Trenutno ste na:

Canon RC-V100

Double click on above image to view full picture

Umanji
Uvećaj

Canon RC-V100

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Dostupnost: na skladištu

Kratki opis

Daljinski upravljač RC-V100 kompanije Canon pruža veću slobodu korisnicima kamkordera. Bez obzira na to da li ste u studiju, na lokaciji ili jednostavno na nekom mestu koje je prethodno bilo nedostupno, pruža žičnu daljinsku kontrolu nad skoro svim funkcijama kamkordera.

Opis proizvoda

RC-V100
Udaljite se od kamere i ostvarite veću slobodu

Daljinski upravljač RC-V100 kompanije Canon pruža veću slobodu korisnicima kamkordera. Bez obzira na to da li ste u studiju, na lokaciji ili jednostavno na nekom mestu koje je prethodno bilo nedostupno, pruža žičnu daljinsku kontrolu nad skoro svim funkcijama kamkordera.

Prednosti

Snažni žični daljinski upravljač za funkcije kamkordera
Intuitivni raspored prilagođen profesionalnim korisnicima
Namenski točkići za podešavanje naprednih parametara slike
Direktna operativna kontrola nad ključnim funkcijama kamere poput fokusa, blende i pojačanja¹
Pristup menijima kamere radi brzog podešavanja bilo koje postavke
Osvetljena dugmad omogućavaju lako korišćenje pri slabom osvetljenju
Prilagodljiva dugmad za individualnu korisničku kontrolu
Kompatibilan je sa profesionalnim video kamerama i filmskim EOS kamerama kompanije Canon
Idealan je za korišćenje na lokaciji i u studiju
Slični proizvodi
Filmske EOS kamere
Profesionalni kamkorderi
Profesionalna mreža kompanije Canon
Posetite profesionalnu mrežu kompanije Canon
Detaljne karakteristike

Snažni daljinski upravljač
Korisnici profesionalnih kamkordera kompanije Canon mogu da uživaju u neprikosnovenoj kontroli pomoću žičnog daljinskog upravljača RC-V100 – osnovna i napredna podešavanja slike su vam na dohvat ruke.

Sveobuhvatna kontrola
RC-V100 kombinuje određene prednosti naprednog daljinskog upravljača i jedinice za upravljanje kamerom koji su obično dostupni u studijskom okruženju. Moguće je upravljati skoro svim prilagodljivim funkcijama – od fokusa, blende i zuma do korisničkih opcija kao što su prilagođene postavke slike i specifična podešavanja poput nagiba i tačke „kolena“.

Snimajte više, na drugačiji način
Određeni scenariji zahtevaju daljinsko upravljanje kamerom: na primer, kada je kamera montirana na „klackalicu“ radi pravljenja snimaka iz različitih nivoa ili u situacijama koje zahtevaju brzo podešavanje radi kompenzovanja promenljivih uslova. Zahvaljujući daljinskom pristupu i upravljanju, moguće je zaobići ove prepreke pri snimanju. U kombinaciji sa RC-V100, profesionalni kamkorderi kompanije Canon postaju još svestranije alatke koje će vam pomoći da realizujete svoju kreativnu viziju.

Intuitivni raspored za veću kontrolu
Intuitivni raspored na upravljaču čini kontrolu nad ključnim funkcijama kamere i parametrima slike jednostavnom, čak i ako niste stručnjak za model kamere koju koristite. Pažljivo je dizajniran kako biste lako mogli da razumete njegove funkcije i da naučite da ga koristite. Ključne funkcije su grupisane u tri glavna odeljka. Uobičajenim parametrima slike upravlja se pomoću točkića, što daljinsko fino doterivanje slike čini neverovatno jednostavnim. Pored toga, tu su korisnički prilagodljiva dugmad radi postizanja većeg stepena svestranosti.

Jasno i jednostavno korišćenje, uvek i svuda
Dugmad su osvetljena kako bi se olakšalo korišćenje u situacijama sa slabim osvetljenjem, a tu je i opcioni zvučni signal za potvrdu korisničkog izbora.

Ažuriranje firmvera
Moguće je da će biti potrebno ažurirati firmver kamere kako bi bila kompatibilna sa RC-V100. USB veza na daljinskom upravljaču RC-V100 pruža podršku za moguće buduće ispravke firmvera.

Dodatne informacije

Featured Product Ne

oznake proizvoda

Dodajte vaše oznake:
Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.
 

Moja korpa

Nemate artikala u vašoj korpi.

Poredjenje proizvoda

Nemate artikala za poređenje.

Blackmagicdesign
Canon PRO Partner
Politika najpovoljnijih cena!

Anketa

Ocenite novi Elegrin sajt
 
 
 
 
 
[profiler]
Memory usage: real: 26738688, emalloc: 26324048
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem