Elegra logo

Elegra d.o.o., Bul. Mihaila Pupina 10E/414, 11070 Novi Beograd, tel. +381 11 3110543, fax. +381 11 3116710, e-mail. elegra(at)sbb.rs

Trenutno ste na:

Stream Alpha Plus

Double click on above image to view full picture

Umanji
Uvećaj

Više pogleda

Stream Alpha Plus

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Dostupnost: nema na skladištu

Kratki opis

Stream Alpha Plus PCI Express kartica i TELE/InfoChannel softver predstavljaju rešenje za automatsko emitovanje reklama, video klipova, vesti i uopšte svih video materijala direktno sa kompjutera u broadcast kvalitetu. Omugućava da videoklipove (reklame, najave, džinglove, vesti, krolove, rolove SMS poruke, sportske rezultate i ostale video priloge) pripremite i organizujete u proizvoljnom redosledu i da ih emitujete direktno sa kompjutera bez potrebe video miksera ili sistema za montažu.

Opis proizvoda

Omugućava da videoklipove (reklame, najave, džinglove, vesti, krolove, rolove SMS poruke, sportske rezultate i ostale video priloge) pripremite i organizujete u proizvoljnom redosledu i da ih emitujete direktno sa kompjutera bez potrebe video miksera ili sistema za montažu. Pored toga, kada emitujete ostali program iz studija ili sa VTR automatski se propušta signal na izlaz. Moguće je napraviti različite kompletne blokove video materijala i tekstualnih poruka i planirati njihovo odloženo emitovanje što olakšava i optimuzuje rad - pogotovo noću. Posebna pogodnost je što video klipovi mogu biti bilo kog formata ili kompresije što znači da je moguće emitovati u kontinuitetu klipove koji su direktno preuzeti sa nelinearnih montaža kao što su Matrox, Pinnacle, Canopus. Pored toga klipovi mogu biti nekomprimovani ili komprimovani (D1, MPEG2 , Divix, ...). Ova kartica ih prepoznaje i interpretira u kontiuitetu kao da su njen prirodni format. Pored ovoga, moguće je emitovati i u realnom vremenu miksovati sa prethodnim signalima proizvoljne grafičke lejere koji sadrže rolove, krolove, tekst, animacije, informacije o temperaturi (preko spregnutog senzora), vremenu, SMS poruke, sportske rezultate i slično. Takođe je moguće kontrolisati osvetljaj izlaznog signala i napraviti kolor korekciju slike koja se emituje. Dodatni moduli omogućavaju kreiranje "info kanala" sa definisanim regionima na ekranu u kojima ide živi vide, vesti, informacije sa berze, informacije o vremnu i slično. Druga opcija omogućava automatsko snimanje i reemitovanje video materijala prikupljenih sa satelita u DVB formatu. Reemitovanje je moguće sa kašnjenjem ili bez kašnjenja. Signal se čuva u digitalnom obliku u najvišem kvalitetu. "Lite" verzija programa omogućava da playlistu i natpise pripremate na bilo kom kancelarijskom kompjuteru i da ne opterećujete kompjuter koji se nalazi u emitovanju.
SA TA-2.0 video softver je razvijen polazeći od najboljih iskustava u automatizaciji TV emitovanja za TV stanice i kablovske operatere.
Ovaj softver uključuje softver za profesionalni karakter generator CA-Pro 2.0. Omogućava planiranje i automatsko emitovanje programa na pojedinom TV kanalu; implementaciju regionalnih reklamnih poruka na nacionalnoj TV stanici, retransmisiju programa drugih TV stanica/kanala praćenu posebnim titlovima i potpisima, prikazivanje potpisa logotipa i kompjuterske grafike u željenom trenutku, prikazivanje satova i slično. Može se smatrati da ovaj softver nadgrađuje SA-CA-Pro 2.0. Ovaj softver se može potpuno integrisati u svako konkretno studijsko okruženje kako bi obezbedio dalju fleksibilnost u potpunoj automatizaciji pripreme, emitovanja i praćenja TV programa.

Dodatne informacije

Featured Product Ne

oznake proizvoda

Dodajte vaše oznake:
Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.
 

Moja korpa

Nemate artikala u vašoj korpi.

Poredjenje proizvoda

Nemate artikala za poređenje.

Blackmagicdesign
Canon PRO Partner
Politika najpovoljnijih cena!

Anketa

Ocenite novi Elegrin sajt
 
 
 
 
 
[profiler]
Memory usage: real: 26738688, emalloc: 26353408
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem